Työterveyshoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Hämeenkyrö

Haemme työterveyshoitajaa Hämeenkyrön Pihlajalinnaan.

Työterveyshoitajan työssä vastaat nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta asiakasyhteistyöstä ja edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Teet yhteistyötä asiakasyritysten esihenkilöiden, johdon ja muiden yhteyshenkilöiden ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta työterveyshoitajan koulutusta tai kokemusta työterveyshoitajan itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja aktiivista työskentelytapaa, ketteriä organisointitaitoja, hyviä yhteistyötaitoja, sekä aitoa intoa asiakkaiden työhyvinvoinnin tukemiseen ja edistämiseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.