Työterveyshoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Koskiklinikka Tampere

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen Pihlajalinnaan Koskiklinikan toimipisteeseen.

Työterveyshoitajan työssä vastaat nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta asiakasyhteistyöstä ja edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Teet yhteistyötä asiakasyritysten esihenkilöiden, johdon ja muiden yhteyshenkilöiden ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta työterveyshoitajan koulutusta tai kokemusta työterveyshoitajan itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja aktiivista työskentelytapaa, ketteriä organisointitaitoja, hyviä yhteistyötaitoja, sekä aitoa intoa asiakkaiden työhyvinvoinnin tukemiseen ja edistämiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Meillä on erittäin kannustava ja ammattitaitoinen työyhteisö ja mukavat työkaverit. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet sekä konsernimme kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lämpimästi tervetuloa osaksi mukavaa työyhteisöämme!