Työterveyshoitaja/tiiminvetäjä, Kankaanpää

Haemme työterveyshoitajaa/tiiminvetäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Kankaanpäähän.

Työtehtäviin kuuluu työterveyshoitajan työt Kankaanpään alueella sekä tiiminvetäjän työt Pihlajalinna lääkärikeskuksissa Pohjois-Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia, sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen.

Tiimivetäjän tehtävässä olet ammatillinen tuki ja resurssiapu alueen työterveystiimeille. Kehität uusia työterveydentoimintatapoja, sekä huolehdit työterveyden konseptien ja työkalujen käyttöönotosta alueella. Seuraat työterveyden toteutumista erilaisten mittareiden avulla, sekä raportoit palveluvastaavalle sovitulla aikataululla.

Edellytämme työterveyshoitajan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisten tehtävien hoitamisesta.

Saat hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävästä tarkemmin!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Laura Kaperi, laura.kaperi@pihlajalinna.fi, p.040 7364 799.

Hakuaikaa tehtävässä 31.1.2021 asti, linkki hakulomakkeelle.