Vastaava hoitaja / Palveluohjaaja, Kuuselan ryhmäkoti, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei Sinä innostunut kehitysvamma-alan osaaja!

Tule työskentelemään kanssamme Mäntänvuoren Terveyden kehitysvammapalveluihin. Haemme innostunutta ja sydämellistä henkilöä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen pieneen kehitysvammaisten ohjatun asumisen yksikköön vastuuhoitajan tehtävään. Työ sisältää myös kehitysvammapalveluohjaajan tehtävän Mäntänvuoren Terveyden avopalveluissa.

Kuuselan ryhmäkodissa asuu eri ikäisiä kehitysvammaisia asiakkaita, joiden tuen tarve vaihtelee kunkin yksilöllisen tarpeen mukaan. Ryhmäkodin asukkaat muodostavat yhdessä yhteisöllisen kodin, jossa tavallista arkea on yhteisöllisyys asukkaiden ja työntekijöiden kesken. Kodinomaisen kuntouttavan hoito-, tuki- ja ohjaustyön keinoin mahdollistetaan kodissa asuville mielekäs ja merkityksellinen elämä. Palveluohjauksen keinoin tuetaan kaiken ikäisiä kehitysvammaisia ja heidän perheitään arjessa ja kotona selviytymisessä. Työtä tehdään asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa ja toimit moniammatillisessa yhteistyössä mm. kaupungin viranhaltijoiden kanssa.

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonloppuja. Työtehtävässä saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen perusteella, joten laitathan hakemukseen toiveesi.

Tehtävään vaaditaan AMK tutkinto (sairaanhoitaja/sosionomi/kuntoutuksenohjaaja) ja Valviran laillistus. Arvostamme aiempaa työkokemusta kehitysvammaispalveluista. Meillä sinulla odottaa myös monipuoliset mahdollisuudet lisäkouluttautua esim. kehitysvammapalveluista ja lähiesimiestyöskentelystä.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on mm. liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi) sekä paljon muita hyviä henkilöstöetuja.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!