Vastaava sairaanhoitaja, Punatulkun palvelukeskus, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei! Tule meille vastaavaksi sairaanhoitajaksi Punatulkun palvelukeskukseen

Punatulkun palvelukeskus Mänttä-Vilppulassa tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä kuntoutusyksikön palvelua. Etsimme 36-paikkaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköön vastaavaa sairaanhoitajaa. Tehostetun asumispalveluyksikön vastaava sairaanhoitaja vastaa yksiköiden, Kangaspääsky ja Koskisieppo, toiminnasta yhdessä esimiehen kanssa.

Tehtävässäsi sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhteistyössä muun tiimin kanssa, osallistuen myös itse hoitotyöhön. Vastaavana sairaanhoitajana myös sijaistat palveluvastaavaa tarpeen mukaan. Sinun tulee myös olla kiinnostunut itsesi ja työn kehittämisestä tulevaisuuden tarpeiden suuntaisesti.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!