Vastaava sairaanhoitaja, Punatulkun palvelukeskus, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei! Tule meille vastaavaksi sairaanhoitajaksi Punatulkun palvelukeskukseen

Punatulkun palvelukeskus Mänttä-Vilppulassa tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä kuntoutusyksikön palvelua. Etsimme 36-paikkaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköön vastaavaa sairaanhoitajaa. Tehostetun asumispalveluyksikön vastaava sairaanhoitaja vastaa yksiköiden, Kangaspääsky ja Koskisieppo, toiminnasta yhdessä esimiehen kanssa.

Tehtävässäsi sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhteistyössä muun tiimin kanssa, osallistuen myös itse hoitotyöhön. Vastaavana sairaanhoitajana myös sijaistat palveluvastaavaa tarpeen mukaan. Sinun tulee myös olla kiinnostunut itsesi ja työn kehittämisestä tulevaisuuden tarpeiden suuntaisesti.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!