Lähihoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin, Laihian Hyvinvointi Oy, Isootupa/Marjapihlaja/Toiska

Haemme lähihoitaja sijaisia keikkatyöhön sekä eri pituisiin sijaisuuksiin Laihian Hyvinvoinnin Isootupaan, Marjapihlajaan ja Toiskaan.

Avoimet tehtävät ovat ikäihmisten ja kehitysvammaisten ympärivuorokautisissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä (Isootupa, Marjapihlaja ja Toiska).

Haluamme tarjota asukkaillemme asiakaslähtöistä, onnellista ja turvallista arkea yksiköissämme. Keskeistä on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen asukkaiden voimavarat huomioiden. Asukkaamme saavat elää elämänsä loppuun saakka yksiköissämme, mikäli se hyvän hoivan puitteissa on mahdollista.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme lyhyisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.