Palveluvastaava, Kristiinankaupunki

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Selkämeren Terveyteen, Kristiinankaupungin terveysaseman kuntoutusosastolle.

Kristiinankaupungin kuntoutusosasto on 18-paikkainen, kodikas yksikkö uusituissa tiloissa Kristiinankaupungin perusturvakeskuksessa. Hoidamme kuntouttavalla ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavalla työotteella. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu palvelutoiminnan ja henkilöstön päivittäinen johtaminen ja organisointi, työntekijöiden osaamisen varmistaminen ja resurssien kohdentaminen. Työhön kuuluu myös käytännön työtä. Osallistut lisäksi vahvasti yksikkösi kehittämiseen, budjetointiin sekä kustannus- ja vaikuttavuusseurantaan. Etsimällämme henkilöllä on käytännön geriatrista osaamista. Hän on innostunut kehittämään tulevaisuuden terveyspalveluja ja toimintamalleja yhteistyössä henkilöstön, johdon ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hänellä on riittävä kielitaito kaksikielisen työyhteisön esimiehenä toimimiseen.

Edellytämme sairaanhoitajan (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto) tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Eduksi katsotaan esimiestyön kokemus ja osaaminen.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn sekä hyvän perehdytyksen tehtäviin
  • Itsenäisen työn osaavassa, kannustavassa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä
  • Mahdollisuuden olla kehittämässä ja innovoimassa uusia toimintamalleja
  • Nykyaikaiset työvälineet ja -menetelmät
  • Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

  • Aito kiinnostus kuntoutusosaston toiminnan kehittämiseen
  • Iloinen ja toimeen tarttuva työote
  • Vahva ratkaisukeskeinen toimintatapa ja kyky johtaa omalla esimerkillä
  • Sujuvat tiimityö- ja työelämätaidot

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Eeva-Liisa Vainioranta, p. 040 8342531 ja palvelupäällikkö Emma Selenius, p. 041 5476517.

Hakuaikaa tehtävässä 27.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle