Palveluvastaava, Vaasa

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Vaasaan.

Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu toiminnan päivittäinen johtaminen ja organisointi, yksikköpalavereiden pitäminen ja sisäinen tiedottaminen. Vaadittavien suunnitelmien tekeminen ja päivitys yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Päivittäinen henkilöstöjohtaminen, työntekijöiden työhyvinvoinnin tukeminen, henkilöstön osaamisen varmistaminen ja resurssien kohdentaminen. Talousvastuu yksikön osalta; budjetin laadintaan osallistuminen sekä kustannus- ja vaikuttavuusseuranta ja yksikön laskujen tarkastus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Amk-tutkintoa tai muuta vastaavan tasoista tutkintoa, lisäksi eduksi katsotaan aiempi esimieskokemus ja -koulutus.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät modernissa ja viihtyisissä tiloissa Vaasan Kivihaassa. Saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko?
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävästä tarkemmin!