Sairaanhoitaja, Kuntoutuskeskus Otsonlinna, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinnan Terveyden Kuntoutuskeskus Otsonlinnaan Ähtäriin.

Kuntoutuskeskus Otsolinna on 13 paikkainen yksikkö, joka on keskittynyt asiakkaiden erilaisiin kuntoutustarpeisiin. Palveluita ovat mm. lääkinnällinen kuntoutus ortopedisen leikkauksen jälkeen, ikäihmisen toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus, neurologinen kuntoutusjakso, sotainvalidien, sotaveteraanien ja erityisryhmien hoito- ja kuntoutuspalvelut, Kelan kuntoutus sekä avokuntoutuspalvelut.

Teemme tiivistä yhteistyötä kuntoutusosaston kanssa, joten työvuoroja siellä on myös mahdollisia.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.