Sairaanhoitaja, Laihia

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Laihian Hyvinvointi Oy:n Laihialle.

Sairaanhoitaja työskentelee 18-paikkaisessa kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Isotuvassa huolehtien asukkaiden turvallisesta ja virikkeellisestä arjesta. Kodin juuri remontoidut tilat tarjoavat toimivan ja viihtyisän työympäristön.

Työhön kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä, laboratorionäytteiden ottaminen, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaiden hoitotyöhön osallistuminen ja lääkäriyhteistyö. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Edellytämme asiakaslähtöistä asennetta ja aitoa kiinnostusta työskennellä aikuisten kehitysvammaisten parissa. Tarkistamme hakijoiden tiedot Valviran ammattirekisteristä sekä edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta, suoritettua hygieniapassia, EA valmiutta sekä lääkehoidon osaamista. Laihian Hyvinvointi Oy on savuton työpaikka.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Eila Talvitie p. 040 4084 351, eila.talvitie@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Sari Koivula o. 050 405 8592, sari.koivula@pihlajlainna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 20.10.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.