Työterveyshoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Alavus

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työterveyshoitajaa Pihlajalinna Alavudelle.

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Tehtävä edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät modernissa ja viihtyisissä tiloissa keskellä kaupunkia. Saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.