Röntgenhoitaja, Kuopio

Haemme Pihlajalinna Kuopioon röntgenhoitajaa

Innostutko uusista haasteista? Jos lisäksi haluaisit kehittyä ammatillisesti ja päästä työskentelemään uuden teknologian parissa, tämä työ sopii sinulle täydellisesti.

Meillä Kuopion Pihlajalinnassa töitä ei tarvitse tehdä yksin, sillä työkavereina on noin 80 yleis-, sekä- erikoislääkäriä ja noin 45 terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaamisemme ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelumme muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Asiakkaamme ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa.

Tämä työ on kuin tehty sinulle, jos olet oma-aloitteinen ja työskentelet sujuvasti tiimissä. Jos lisäksi pystyt tekemään päätöksiä nopeasti, ja sinulla on hyvä stressinsietokyky, olet kuin nakutettu tähän työhön. Tässä työssä onnistuakseen tarvitaan natiivi ja ultraääniosaamisen lisäksi vahvaa magneetti osaamista. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi mammografia osaamista.

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhön ja viihdyt varmasti! Pidempään tätä työtä tehneet kertovat viihtyneensä meillä sen takia, että hyvä fiilis on säilynyt vuodesta toiseen.Tsemppaamme toisiamme joka päivä ja meillä pääsee myös aidosti kehittämään asioita.

Ai niin! Meillä on käytössämme Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja ePassi-etu (kulttuuri/liikunta). Ja mitä työaikoihin tulee, työ on kaksivuorotyötä, röntgen yksikkömme on auki ma-to 8-18 ja pe 8-15.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, haastattelemme tarvittaessa jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannareetta Kettunen
p. 044 4422300, hannareetta.kettunen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 11.4.2021 asti, Linkki hakulomakkeelle.