Työfysioterapeutti, Pielavesi

Haemme työfysioterapeuttia osa-aikaiseen (80%), toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Pielaveteen.

Työfysioterapeutin tehtävässä osallistut nimettyjen asiakasyritysten työterveystoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen erityisesti tuki- ja liikuntaelinterveyden ja fyysisten voimavara- ja kuormitustekijöiden asiantuntijana… Kuuntelet asiakasyritysten tarpeita ja tavoitteita ja rakennat niiden pohjalta toimivia ratkaisuja yhdessä muun työterveystiimin kanssa. Asiakasyritykset toimivat Nilakan kuntien alueella, joten pääsääntöisesti työskentelet Pihlajalinna Keiteleen ja Pihlajalinna Pielaveden toimipisteissä.

Odotamme sinulta aktiivista, aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työotetta, sujuvia vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä innostusta tiimityöhön. Tehtävän hoitaminen edellyttää fysioterapeutin koulutusta, pätevöityminen työterveyshuoltoon luetaan eduksi.

Tarjoamme

  • Itsenäisen työn, hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen
  • Hyvät henkilöstöedut; laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Anne Väisänen, anne.vaisanen@pihlajalinna.fi, p. 040 355 9618.

Hakuaikaa tehtävässä 13.4.2021 saakka. Linkki hakulomakkeelle https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e65cd95e