Työterveyshoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Ite Nurmes

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Ite Nurmekseen.

Työterveyshoitajana olet vastuussa kokonaisvaltaisesta asiakasyhteistyöstä ja edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun työterveyshuollon tiimin kanssa. Toteutat yritysyhteistyössä työterveyshuollon toimintasuunnitelmia, työpaikkaselvityksiä, terveystarkastuksia ja työterveyshuoltopainotteista sairaanhoitoa. Teet yhteistyötä asiakasyritysten esihenkilöiden, johdon ja muiden yhteyshenkilöiden ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta. Työterveyshoitajan pätevyys ja kokemus työterveyshoitajan työstä katsotaan eduksi. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Mahdollisuus käyttää omaa autoa helpottaa satunnaista liikkumistasi asiakasyrityksiin.

Saat käytännön läheisen perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin sekä kannustavan tiimin tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä .