Työterveyshoitaja, Suonenjoki

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Suonenjokeen.

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa, työkokemuksen työterveyshuollosta ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme eduksi. Hyvä asiakaspalveluasenne, aktiivinen, itsenäinen, aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen työote, sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat menestymään tehtävässä.

Tarjoamme

  • Hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävästä tarkemmin!