Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia sijaisuuksiin Contact Centeriin (5 paikkaa) Tampereelle ja Ouluun

Haemme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia (5 paikkaa) määräaikaisiin työsuhteisiin, sijaisuuksiin Contact Centeriin työterveyden hoitajapalveluun Tampereelle ja Ouluun.

Oletko sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, joka haluaa kehittyä ammatillisesti? Haluaisitko päästä työskentelemään motivoituneiden työkavereiden kanssa ja saada paljon myönteistä palautetta? Meillä on töitä sinulle!

Etsimme toimintamme kasvaessa sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Pihlajalinnan Contact Centeriin Tampereelle ja Ouluun. Etätyö ja osa-aikaisuus ovat myös mahdollisia. Pähkinänkuoressa teemme yhteistyötä Pihlajalinnan työterveysasiakkaiden kanssa ja huolehdimme asiakkaiden hoidon tarpeen arvioinnista puhelimessa.

Meistä olisi mahtavaa, jos suhtaudut asioihin valoisasti, sinulla on nopeat hoksottimet ja nautit saadessasi puhua ihmisten kanssa puhelimessa ja chatissa. Jos lisäksi haluaisit kehittyä ammatillisesti ja päästä työskentelemään uuden teknologian parissa, tämä työ sopii sinulle täydellisesti.

Millaista työtä pääset tekemään?
Nopeatempoista ja sopivan haastavaa, mutta todella mukavaa!

Aloitat työvuorosi käynnistämällä potilastieto- ja puhelinjärjestelmät, minkä jälkeen alat vastata asiakkaiden puheluihin ja auttaa heitä niin pienissä kuin isoissa asioissa. Teet puhelimessa hoidon tarpeen arviointia, annat asiakkaalle neuvoja sekä tarvittaessa varaat hänelle ajan asemalle tai etävastaanotolle.

Sinun ei tarvitse tehdä kinkkisiä päätöksiä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut sairaan- ja terveydenhoitajat, joita voit konsultoida missä asiassa tahansa.

Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tekemään päätöksen hoidon tarpeesta täsmällisesti ja riittävän nopeasti mutta kuitenkin niin, että asiakkaalle jää keskustelusta kanssasi hyvä mieli.

Millainen työpaikka Contact Center on?
Aloitetaan siitä, että saat ihan mahtavia työkavereita! Vaikka puhelintyö voi välillä olla kuormittavaa, työkaverit ovat aina tukenasi ja auttavat tarvittaessa. Yhteistyö sujuu saumattomasti tiimien välillä, ja heiltä oppii valtavasti uusia asioita. Tauoilla työkavereiden kanssa ehtii juttelemaan myös muista asioista. Paljastettakoon, että tässä työpaikassa huumori todellakin kukkii.

Yksi kivoimmista asioista on ehdottomasti se, että palautetta tulee paljon. Saamme kaikki positiiviset palautteet sähköpostitse, mikä motivoi meitä valtavasti. Ihmisten sydämellisiä palautteita lukiessamme tunnemme todellakin tekevämme merkityksellistä työtä.

Ja tosiaan, meillä kaikki ehtivät takuulla pitämään taukoja, sillä mikään ei ole yhden ihmisen varassa. Joskus (tai aika usein) käy niin, että työ vie mukanaan, mutta esihenkilö muistuttaa varmasti: ”Nyt pidät tauon!”

Miksi sinun kannattaisi hakea meille?
Edellä mainittujen asioiden lisäksi meillä on hyvin kannustava työilmapiiri. Tsemppaamme toisiamme joka päivä, mutta meillä pääsee myös aidosti kehittämään asioita. Jos saat hyvän idean, ideasi voi päätyä käytäntöön nopeammin kuin huomaatkaan.

Meillä pääset tekemään täysin uudenlaista ja erilaista hoitotyötä, joten oppimista riittää niin paljon kuin haluat.

Meille juuri tulleet työntekijät ovat kehuneet muun muassa sitä, miten hyvä perehdytys meillä on. Pidempään tätä työtä tehneet kertovat viihtyneensä meillä sen takia, että hyvä fiilis on säilynyt vuodesta toiseen.

Mitä odotamme sinulta?
Tässä työssä tarvitaan sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan koulutusta. Meille on tärkeää, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi kokemusta myös työterveydestä.

Koska työskentelemme monien järjestelmien kanssa ja tietoa pitää etsiä sukkelasti, hyvistä teknisistä taidoista on paljon etua.

Tämä työ on kuin tehty sinulle, jos olet positiivinen, reipas ja avoin. Jos lisäksi pystyt tekemään päätöksiä nopeasti, ja sinulla on hyvä stressinsietokyky, olet kuin nakutettu tähän työhön.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Annemari Lehtinen, p.040 8391 227, annemari.lehtinen@pihlajalinna.fi ja vastaava hoitaja Pirkko Pääkkönen p. 040 7290 868, pirkko.paakkonen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävissä 20.6.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.