Työterveyshoitaja, Oulainen

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uuteen, huhtikuussa avautuvaan yksikköön Pihlajalinna Oulaisiin.

Asiakaskuntasi tulee olemaan monipuolinen ja hoidat sekä isoja että pieniä yrityksiä. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa proaktiivista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella. Kehitämme voimakkaasti työterveyttä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Odotamme aiempaa työkokemusta työterveyshuollosta ja eduksi katsomme työterveyshuollon erikoistumiskoulutuksen.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden myös osa-aikaiseen työsuhteeseen
  • Laadukkaat työvälineet, hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sofia Paavola, p.0469224565.

Hakuaikaa tehtävässä 19.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.