Työterveyshoitaja, Raahe

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Raaheen.

Työterveyshoitajana hoidat yhden ison yritys kokonaisuutta. Kehitämme voimakkaasti työterveyttä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista. Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa proaktiivista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella ja olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Odotamme aiempaa työkokemusta työterveyshuollosta ja eduksi katsomme työterveyshuollon erikoistumiskoulutuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sofia Paavola, p. 0469224565, sofia.paavola@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 4.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.