Työterveyshoitaja, Vaasa ja Laihia

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Vaasaan ja Laihiaan.

Innostaako työterveyshuolto? Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen.

Edellytämme sinulta terveydenhoitajan tutkintoa, ruotsin ja englannin kielen hyvää osaamista, eduksesi katsomme mikäli sinulla on työterveyshoitajan pätevyyskoulutus ja/tai kokemusta työterveyshuollosta. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa proaktiivista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, hyvän perehdytyksen, laadukkaat työvälineet ja hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!

Lisätietoja tehtävästä antavat: palveluvastaava Carita Sandell-Kaukonen, p. 040 901 3137 carita.sandell-kaukonen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Jaana Perälä-Haapa-Aho.

Hakuaikaa tehtävässä 20.10.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.