Anestesia-heräämö sairaanhoitaja, Helsinki

Haemme anestesia-heräämö sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Laser Tilkkaan Helsinkiin.

Pihlajalinna Laser Tilkan sairaala hakee vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Meillä leikataan neljässä salissa päivä- ja lyhytjälkihoitoista sekä vaativaa kirurgiaa; erikoisaloina ortopedia, käsikirurgia, pientraumat, plastiikkakirurgia, korva-nenä- ja kurkkutaudit, gastrokirurgia sekä gynekologia. Sairaanhoitajan työ sisältää potilaan hoitoa leikkaussalissa ja heräämössä. Työ on 2-vuorotyötä, viikonloput ovat vapaat. Edellytämme sinulta perioperatiivisen hoitotyön koulutusta ja työkokemusta anestesia-heräämö hoitotyöstä. Meillä on tekemisen meininki - työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä halua kehittää leikkauspotilaan hoitotyötä ja ainutlaatuista asiakaskokemusta. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä ison konsernin tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Kaarina Enontekiö, p. 050 5411 062 klo 15 jälkeen, kaarina.enontekio@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 3.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.