Asumisyksikön sosionomi, Lohja

Hei, sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kiinnostunut sosionomi. Haluatko työn, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Tervetuloa meille töihin!

Etsimmesosionomia Lohjalla parhaillaan rakenteilla olevaan uuteen Uniikki-yksikköömme. Upouudet tilat odottavat meitä ja asukkaita vielä tämän vuoden syksyllä. Ryhmäkotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista johtuvia vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita.

Työtä voit tulla tekemään sosionomin koulutuksella. Ohjaustyön lisäksi toimit yksikössä asukkaiden itsemääräämisoikeuteen ja osallisuuteen, sekä lakiin ja etuuksiin liittyvänä erityisasiantuntijana. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan kirjaamisen käytäntöjä.

Olemme ennakkoluulottomia ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Huumori on meille tärkeää, ja saamme naurusta valtavasti lisäenergiaa. Toivoisimme, että myös sinä suhtautuisit työhösi tosissasi, muttet liian vakavasti. Vaikka työ on vaativaa, se todella palkitsee. Jokainen asukkaan edistysaskel, olipa se miten pieni tahansa, on meille tärkeä. Arvostamme suuresti sitä, jos pystyt pohtimaan ja kehittämään omaa toimintaasi joka päivä, sillä tässä työssä kukaan ei ole koskaan valmis.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan uuden yksikön työkulttuuriin sekä toimintatapoihin. Kirsikkana kakun päällä saat hyvät henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassi kulttuuri- ja liikuntaedun.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Esa Keinolta, esa.keino@pihlajalinna.fi, 0406313604 tai palvelujohtaja Päivi Vuoriselta, paivi.vuorinen@pihlajalinna.fi, 0445217501.

Hakuaikaa tehtävässä 30.6.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.