Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, Helsinki

Haemme bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Meillä Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren toimipisteessä bioanalyytikko työskentelee monipuolisesti näytteenotossa, kliinisen fysiologian tutkimusten parissa sekä päivystysnäytteiden analysoinnissa. Lisäksi pääset työskentelemään urheilutestilaboratoriomme mielenkiintoisien työtehtävien parissa, yhteistyössä innostavan ja monialaisen tiimin kanssa.

Tartumme aktiivisesti ja ilolla uusiin haasteisiin. Meillä pääsisitkin kehittämään toimintamallejamme ja innovoimaan uutta. Viimeisimpänä suurena uudistuksena alueellamme keväällä alkanut tehokas koronavirustestaus on vain yksi esimerkki mahdollisuuksistamme vastata yhdessä tulevaisuuden haasteisiin. Suhtaudumme hyvin positiivisesti kouluttautumiseen, ja tarjoammekin sekä organisaation sisäisiä, että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia työntekijöillemme.

Kanssasi työskentelee kokenut tiimi, joten meillä sinun on mukava aloittaa työskentely. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä esimiehiä on helppo lähestyä, ja esimerkiksi lomien ja työaikojen sopiminen on joustavaa. Konsernin työntekijöihin etuihin kuuluu muun muassa e-passin käyttö sekä laaja työterveyshuolto. Kiinnostuessasi täytäthän pian hakukaavakkeen, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Piia Säteri laboratorion palveluvastaava, p. 040 4578861, piia.sateri@pihlajalinna.fi ja rekrytointikoordinaattori Noora Vähälä, p. 040 1617063, noora.vahala@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä 30.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.