Bioanalyytikko, laboratoriohoitaja, Pihlajalinna Dextra Munkkivuori Helsinki

Haemme bioanalyytikkoa, laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen, Helsinkiin.

Työ sisältää näytteenoton ja päivystysanalytiikan lisäksi asiakaspalvelua, neuvontaa sekä kliinisen fysiologian tutkimuksia.

Teemme Munkkivuoressa tiivistä yhteistyötä lääkärikeskuksen, päivystyksen, työterveyshuollon sekä urheiluklinikan asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Teemme työtämme toisiamme arvostaen. Olemme innovatiivisia ja ennakkoluulottomia ja kehittämme jatkuvasti toimintaamme palveluidemme laadun varmistamiseksi ja myönteisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Meillä Munkkivuoressa tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja positiivisella otteella! Tule mukaan kehitysmyönteiseen joukkoomme!

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä kehitysmyönteisyyttä tässä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.
Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä työskentelystä yksityisen lääkäriaseman laboratoriossa katsotaan eduksi. Perehdytyssuunnitelma luodaan jokaiselle yksilöllisesti.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa ja soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, hyvät työvälineet, kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintamalleihimme ja tuen perehtymisesi edetessä. Lisäksi tarjoamme sinulle runsaat henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Lisäksi kustannamme osin hammashoitoa ja tarjoamme sopimushintoja/alennuksia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa esim. liikuntakeskus Forever. Tehtävä on vakituinen ja palkkaus yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen ja kilpailukykyinen.

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.