laboratoriohoitaja, lähihoitaja, Helsinki

Haemme laboratoriohoitajaa, lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen Helsinkiin.

Työ sisältää asiakaspalvelua ja neuvontaa, näytteenottoa eri ikäisistä asiakkaista sekä näytteiden käsittelyä ja analytiikkaa. Teemme monipuolista päivystysdiagnostiikkaa sekä kliinistä fysiologiaa.

Sinulla on joko laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon koulutus tai olet lähihoitaja tai sairaanhoitaja, jolla on kokemusta näytteenottotyöstä sekä mahdollisesti verianalytiikasta ja päivystystutkimuksista tai kliinisen fysiologian tutkimuksista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita.

Meillä pääset tekemään kiinnostavaa ja monipuolista työtä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, joka räätälöidään pohjakoulutuksen mukaan, lisäksi tarjoamme hyvät työvälineet, mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa sekä kattavat henkilöstöedut. Laajoista aukioloajoista johtuen meillä pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihisi huomattavasti.

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse. Minut tavoitat alla olevasta numerosta parhaiten arkisin 8-16 tai sähköpostilla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa ja soveltuvuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Säteri, palveluvastaava laboratorio Munkkivuori, piia.sateri@pihlajalinna.fi, p. 0404578861 arkisin klo 8-16.

Hakuaikaa tehtävässä 16.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.