Palveluneuvoja, lähihoitaja Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Sello, Espoo

Haemme palveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinnan etälääketieteen yksikköön etäklinikan palvelutiimiin.

Palvelutiimissä teet päivittäin asiakaspalvelutyötä erilaisia sähköisiä kanavia käyttäen ja olet mukana kehittämässä etäklinikan palvelutiimiä.

Pidät työskentelystä osana isompaa tiimiä, osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Innostut etäpalveluiden kehittämisestä ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin tietoteknisiin työkaluihin.

Työtä tehdään työn alkaessa kahdessa vuorossa. Työ saattaa sisältää myös viikonloppu- ja arkipyhätyötä.

Toimipiste sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen tai kokoaikaiseen etätyöskentelyyn – työtä voikin tehdä mistäpäin Suomea tahansa.

Tehtävään valitun tulee olla terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, esimerkiksi lähihoitaja.

Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta potilastietojärjestelmistä. Työhön saattaa sisältyä myös tietojärjestelmien perehdytystä yksikössä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lääkärikeskus- tai terveyskeskustyöstä.
Eduksi luetaan työterveyden tuntemus ja ruotsin kielen osaaminen.

Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja haluamme, että jokainen pääsee onnistumaan työssään. Pihlajalinnalla on paljon henkilöstöetuja mm. laaja työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurietu ePassi. Annamme työntekijöille paljon vastuuta, mutta myös vapautta vaikuttaa siihen miten oma työ hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Esihenkilö on aina tukena ja läsnä arjessa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.