Perioperatiivinen sairaanhoitaja, Helsinki

Haemme leikkausosastollemme perioperatiivista sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Pihlajalinna Laser Tilkan sairaala hakee vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Meillä leikataan viidessä salissa päivä- ja lyhytjälkihoitoista sekä vaativaa kirurgiaa; erikoisaloina mm. ortopedia, käsikirurgia, pientraumat, plastiikkakirurgia, korva-nenä- ja kurkkutaudit, silmäkirurgia, verisuonikirurgia, gastrokirurgia sekä gynekologia. Sairaanhoitajan työ sisältää sekä leikkaussalityöskentelyä että heräämöhoitoa. Työ on 2-vuorotyötä, viikonloput ovat vapaat. Edellytämme sinulta perioperatiivisen hoitotyön koulutusta ja vahvaa leikkausosaston työkokemusta. Meillä on tekemisen meininki - työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää leikkauspotilaan hoitotyötä ja ainutlaatuista asiakaskokemusta.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä ison konsernin tuen ja edut.

Hakijoita pyydetään erittelemään joko sähköiseen hakemukseen tai erilliseen liitteeseen työkokemuksensa perioperatiivisesta hoitotyöstä: mikä sairaala, mikä leikkausosasto, kuinka pitkä työkokemus ko. leikkausosastolta (v ja kk) sekä yksilöitynä missä perioperatiivisen sairaanhoitajan roolissa henkilö on työskennellyt (anestesia-, leikkaus- ja/tai heräämöhoitotyö).

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat vastaava sairaanhoitaja Salla Myllymaa p. 050-451 3070 (15.6-8.7.2020) klo 13-15 ja palveluvastaava Kaarina Enontekiö p. 050-5411 062 (9.7. eteenpäin) klo 14-16.

Hakuaikaa tehtävässä on 12.7.2020 saakka, linkki hakulomakkeeseen.