Sairaanhoitaja leikkaustoimintaan, Helsinki

Haluaisitko mukaan leikkaustoiminnan huipputiimiin tekemään merkityksellistä työtä kasvavaan organisaatioon? Tervetuloa meille töihin!

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa leikkaustoimintaamme Laser Tilkan toimipisteeseen.

Meillä leikataan päivä- ja lyhytjälkihoitoista kirurgiaa mm. ortopedian, plastiikkakirurgian, käsi- ja yleis-, knk- ja gastrokirurgian osalta. Työsi meillä on monipuolista ja vaihtelevaa sisältäen joko instrumenttipuolen työtehtävät tai anestesia- ja heräämöhoidon.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, ja ilahdumme jos omaat perioperatiivista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä leikkausosastolta. Suomen kielen taitotosi on hyvällä tasolla niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ja tartuntatautilain mukainen rokotussuojasi on myös kunnossa.

Monipuolisten työtehtävien ja upean työyhteisön tuen lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä kasvavassa organisaatiossa, jossa tarjotaan asiakkaalle ainutlaatuista asiakaskokemusta. Tarjoamme sinulle lisäksi mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.