Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja/kätilö, Pihlajalinna Iho ja Estetiikka, Helsinki

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa/kätilöä esteettisiin hoitoihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinnan Sockmannin toimipisteeseen Helsinkiin.

Pihlajalinna Iho ja Estetiikka Stockmann Helsingin keskustassa laajentaa toimintaansa ja onkin nyt avannut haun terveydenhuollon ammattilaiselle esteettisten hoitojen pariin. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden sairaanhoitajalle, terveydenhoitajalle tai kätilölle edelleen edistää osaamistaan ihonhoidon parissa. Meillä työskentely sopisi erinomaisesti myös terveydenhuollon ja kosmetologian koulutukset yhdistäneelle henkilölle, emmekä kaihda yrittäjähenkisyyttä. Meillä voitkin toiveidesi mukaan työskennellä joko palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Tarjoamme työhön hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen lisäkoulutuksin. Kuitenkin hakija, jolla on jo kokemusta esimerkiksi mikroneulauksen, mesoterapian tai erilaisten pistoshoitojen parissa saa erityishuomiomme.
Meille olet haluttu työntekijä! Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, ja pääset nauttimaan laajoista työsuhde-eduistamme. Toivoisimme sinulta hakemuksen liitteeksi vapaamuotoista kuvausta itsestäsi ja omasta osaamisestasi, omista toiveistasi tulevaisuuden kehittymismahdollisuuksien suhteen sekä esimerkiksi käymistäsi alan koulutuksista.

Mikäli kiinnostuit tästä tarjoamastamme työmahdollisuudesta, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Jonas Englund, p. 0401209262, jonas.englund@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 21.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.