Sairaanhoitaja yötyöhön, Helsinki

Pihlajalinna Laser Tilkan leikkaustoiminta hakee vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Olisitko sinä tiimimme uusi sairaanhoitaja?

Haemme yösairaanhoitajaa heräämö- ja vuodeosastotyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhtseen.

Leikkausosastollamme leikataan päivä- ja lyhytjälkihoitoista kirurgiaa. Heräämö- ja vuodesosastotyön lisäksi työsi sisältää myös leikkaustoiminnan valmistelevia työtehtäviä. Asiakkaamme ovat leikkauspotilaita, ja hoidamme monipuolisesti mm. ortopedian, plastiikka-, käsi-, gastro-, knk- ja yleiskirurgian erikoisaloja. Työaikasi on pääsääntöisesti yötyö, kokoaikainen tai halutessasi osa-aikainen. Leikkaustoimintamme on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, ja aiempi kokemus heräämö- tai teho/valvontaosastotyöskentelystä on plussaa. Työssä pärjätäksesi sinulla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Ruotsin ja englannin taidoistasi ilahdumme. Toivomme sinulta reipasta ja ja joustavaa työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua luoda potilaalle ainutlaatuinen asiakaskokemus.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän ja upean työyhteisön tuen, mahdollisuuden työskennellä kasvavassa organisaatiossa, jossa tarjotaan asiakkaalle ainutlaatuista asiakaskokemusta ja kilpailukykyisen palkan. Saat lisäksi hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.