Sairaanhoitajia, Etälääketiede

Haemme psykiatrisen hoitotyön ammattilaisia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Pihlajalinna Etäklinikan Mielen hyvinvoinnin palveluihin.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja hoitajana vastaat matalan kynnyksen Mielen huoli palvelun hoitotyöstä, toimit lyhytterapeuttina ja toteutat tarvittaessa ryhmämuotoisia valmennuksia. Työskentelet osittain myös Pihlajalinna Contact Centerin puhelinhoitajapalvelussa tasaten ruuhkahuippuja.

Mielen hyvinvointipalvelut kattavat matalankynnyksen mielenterveyspalvelujen lisäksi terapiapalvelut sekä psykiatriset erikoislääkäripalvelut. Mielen hyvinvointipalveluissa lääkäri- ja terapiapalvelut ovat helposti jokaisen suomalaisen saatavissa asuin- tai olinpaikasta riippumatta: Missä tahansa, kotisohvalta, mökiltä, autosta tai työhuoneesta. Palvelumme mahdollistavat asiakkaalle nopean hoidon aloituksen ja kokonaisvaltaisen hoidon toteutuksen.

Asiakkaan asian edistäminen ja hyvä asiakaskokemus ohjaavat työskentelyäsi. Rautaisen ammatillisen osaamisesi lisäksi olet kiinnostunut digitaalisten palveluiden mahdollisuuksista hoitotyössä. Päivittäisessä viestinnässäsi käytät sujuvasti chattia ja videopuheluita. Sinulla on hyvät valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja työotteesi on itseohjautuva. Työtä tehdään kuitenkin tiiminä, joten etsimme hyvät vuorovaikutustaidot omaavia joukkuepelaajia.

Etäklinikan tiimissä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana luomassa jotain aivan uutta ja pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Lähde siis matkaamme, niin saat vaatimusten vastapainoksi mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kannustavassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet.

Tarjoamme:
Hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen
Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever kuntoklubeilla

Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen tai kokoaikaiseen etätyöskentelyyn. Työtä on mahdollista tehdä mistäpäin Suomea tahansa. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8 16.

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelu- ja rekrytointipäällikkö Marika Pöyri-Pirkola, p. 040 730 7657. Tiedustelut maanantaina 3.5. klo 10–12 tai keskiviikkona 5.5. klo 10–12.

Hakuaikaa tehtävässä 9.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.