Terveydenhuollon ammattilaisia tai opiskelijoita terveysneuvontaan, Helsinki

Haemme terveydenhuollon ammattilaisia sekä opintojen loppuvaiheessa olevia terveydenhuollon opiskelijoita toteuttamaan Helsingin kaupungin satamissa tapahtuvaa terveysneuvontaa koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Oletko terveydenhuollon ammattilainen tai opiskelija, joka suhtautuu asioihin valoisasti, ja nauttii saadessaan keskustella ihmisten kanssa? Haluaisitko päästä työskentelemään motivoituneiden työkavereiden kanssa? Meillä on töitä sinulle!

Aurinko sarastaa satamassa, meri velloo vapaana, tuoksu on huumaava. Yhdessä Euroopan vilkkaimmista matkustajasatamista on erityinen tunnelma. Valkokylkinen alus on kiinnittynyt laituriin ja kohta se imaisee sisuksiinsa rahtia ja matkustajia. Yhteistyössä haluamme tehdä parhaamme turvataksemme laivamatkustuksen, tulisitko sinä mukaan tiimiimme?

Annamme terveysneuvontaa Helsingin kolmessa satamassa: Vuosaaressa, Länsiterminaalissa ja Katajanokan terminaalissa. Ihmisten kanssa sydämellisiä keskusteluita käydessämme tunnemme todellakin tekevämme merkityksellistä työtä.

Meillä teet terveysneuvontaa laivamatkustajille, annat asiakkaalle tietoa ja neuvoja koronaviruksen ehkäisystä sekä tarvittaessa ohjaat hänet koronanäytteenottoon. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi matkustajien kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä kinkkisiä päätöksiä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut tiimin jäsenet, joita voit konsultoida missä asiassa tahansa.

Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tekemään päätöksen hoidon tarpeesta täsmällisesti ja riittävän nopeasti mutta kuitenkin niin, että asiakkaalle jää keskustelusta kanssasi hyvä mieli.

Ja tosiaan, meillä kaikki ehtivät takuulla pitämään taukoja, sillä mikään ei ole yhden ihmisen varassa. Joskus (aika usein) käy niin, että työ vie mukanaan, mutta esihenkilö muistuttaa varmasti: ”Nyt pidät tauon!”

Millaista työtä pääsen tekemään?
Nopeatempoista ja sopivan haastavaa, mutta todella mukavaa!

Miksi minun kannattaisi hakea teille?
Edellä mainittujen asioiden lisäksi meillä on hyvin kannustava työilmapiiri. Meidän tiimissämme olet tärkeä tekijä. Työn tekeminen on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi, työtavat ja -välineet tehokkaiksi. Tsemppaamme toisiamme joka päivä ja pidämme hyvää huolta kaikista työntekijöistämme, esimerkiksi tauoilla käyminen on järjestetty helpoksi. Lisäksi lupaamme hyvän perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen.

Ai niin! Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja siinä on huomioitu työn vastuullisuus. Työtä tehdään määräaikaisella sopimuksella marraskuuhun 2021 saakka. Työ on kaksivuorotyötä ja vuorojen sopiminen on joustavaa.

Mitä odotatte minulta?
Tätä työtehtävää voimmekin suositella laajasti eri hoitoalan osaajille, esimerkiksi sairaanhoitajille, laboratoriohoitajille, lähihoitajille ja lääketieteen opiskelijoille. Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat voivat toimia tehtävässä, kun he ovat suorittaneet tutkinnostaan kaksi kolmasosaa.

Tämä työ on kuin tehty sinulle, jos olet positiivinen, reipas ja avoin. Jos lisäksi pystyt tekemään päätöksiä nopeasti, ja sinulla on hyvä stressinsietokyky, olet kuin nakutettu tähän työhön.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten otathan heti yhteyttä, mikäli sinulla olisi mahdollisuus lähteä vastaamaan kanssamme koronaviruksen aiheuttamaan valtakunnalliseen haasteeseen.

Yhteydenottoasi odottaa ja lisätietoja antaa arkisin klo: 13-14
palveluvastaava Emmi Lehti, emmi.lehti@pihlajalinna.fi,
puh. 0405877936.

Haethan paikkaa 23.5.2021 mennessä. Linkki hakulomakkeelle.