Terveysneuvojia Helsingin satamiin, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Haemme terveysneuvojia (5 paikkaa) Helsingin satamiin, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy.

Tehtävä käsittää työskentelyä Helsingin alueen satamissa, eli Vuosaaressa, Olympiaterminaalissa, Katajanokalla ja Länsisatamassa. Työ pitää sisällään matkustajien terveysneuvontaa sen hetkisen viranomaisohjeiden mukaisesti ja terveysneuvontaan liittyviä muita työtehtäviä.
Työtä tehdään vaihtelevasti sisä- ja ulkotiloissa. Kaikki tarvittavat
taidot perehdytetään tarkoin, ja työssä on aina ison tiimin sekä esihenkilön tuki taustalla. Työ on vuorotyötä ja vaihtelee eri satamissa tarpeiden mukaan.
Työn aloitus on mahdollista jo pikaisesti tai myöhemmin yhdessä näin sopien. Työtä tehdään määräaikaisessa työsuhteessa lokakuuhun vuoteen 2023 saakka. Huomioimme myös toiveen lyhyempään määräaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen, kysy lisää!

Tehtävä soveltuu kaikille terveysalan ammattilaisille (JulkiTerhikki) sekä alan loppuvaiheen opiskelijoille.
Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, kykyä työskennellä vaihtelevissa tilanteissa ja asiakaslähtöisyyttä.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut; mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.