Hoiva-alan ammattilaiset (5), Ikipihlaja Setälänpiha Oy, Lieto

Haemme hoiva-alan ammattilaisia (5) vakituiseen työsuhteeseen Ikipihlaja Setälänpihaan Lietoon.

Kohtaatko ihmiset sydämellä ja haluat olla mahdollistamassa arvokasta arkea ikääntyneille? Miltä sinusta kuulostaisi juuri uunista vastapaistetut korvapuustit sekä iltapäiväkahvi aurinkoisella takapihalla mukavia rupatellen?

Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Koethan tärkeäksi arjen sujuvuuden ja teet mielelläsi töitä mahdollistaaksesi sen, sillä meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja kuntoutusta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Setälänpihassa jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä.

Etsimme lähihoitajaa, hoiva-avustajaa ja sairaanhoitajaa. Hienoa olisi, jos sinulla olisi myös voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. Tai jokin näistä kolmesta. Lisäksi tartuntatautilain rokotussuojasi tulisi olla kunnossa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Toiminnan laajentuessa tarvitsemme lisää tähtiä huipputiimiimme!

Tulethan työkaveriksemme iloiseen Setälänpihaan!

Tule seuraamaan arkeamme facebookista.