Hoiva-avustaja/Lähihoitaja, Ikipihlaja Oiva Oy, Raisio

Etsimme sinua, hoivatyön osaaja työkaveriksemme, vakituiseen työsuhteeseen ihastuttavaan Ikipihlaja Oivaan.

Meillä Ikipihlaja Oivassa tuotetaan hoivapalveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille. Nyt etsimme vahvistusta ikäihmisten energiseen ja iloiseen hoivatiimiin. Tuotamme ympärivuorokautista hoivaa asukkaillemme, joten työ on 3-vuorotyötä. Hoitajan työssä korostuvat ikäihmisiä kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta ikäihmisiä kohtaan sekä hyvää yhteistyökykyä.
Voit olla koulutukseltasi joko hoiva-avustaja tai lähihoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan ikäihmisten parissa. Tukenasi toimii moniammatillinen tiimi. Työpaikkamme on savuton.

Elämme arkea yhdessä tehden.
Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.