Lähihoitaja, hoiva-avustaja (2 paikkaa) Ikipihlaja Oiva, Raisio

Haemme kahta hoiva-avustajaa tai lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Ikipihlaja Oivaan, Raisioon.

Työskentelet Ikipihlaja Oivassa kehitysvammaisten 19-paikkaisessa ryhmäkodissa. Teemme työtä yhdessä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään työtämme jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Työkaverinasi on sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä toimintaterapeutti ja fysioterapeutti. Työ on kolmi- tai kaksivuorotyötä. On loistavaa, jos sinulla on kokemusta kehitysvammaisten hoitamisesta, mutta voit hakea tehtävään ilman kokemustakin. Toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, innostunutta työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa tai hoiva-avustajan koulutusta , soveltuvin osin LOVe-lääkehoidon lupia, Hygieniapassia, minkä voit suorittaa työn ohessa, sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Tulet osaksi moniammatillista tiimiä ja saat mukavat työkaverit sekä Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.