Lähihoitaja, Hoiva-avustaja, Lieto

Haemme lähihoitajaa, hoiva-avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ikipihlaja Setälänpihaan Lietoon.

Oletko ikäihmisten hoidosta kiinnostunut ja kohtaat ihmiset lämpimästi? Haluaisitko päästä työskentelemään ammattitaitoiseen ja innostavaan työyhteisöön? Tervetuloa meille töihin!

Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Työpanoksesi lähihoitajana on äärimmäisen tärkeää. Meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja kuntoutusta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Setälänpihassa jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä.

Sinulla tulee olla lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkinto, ja hienoa olisi jos sinulla olisi myös voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus sekä hygieniapassi. Tai vaikka jokin näistä kolmesta. Lisäksi tartuntatautilain tarkoittaman rokotussuojasi pitää olla kunnossa.

Setälänpihassa sinua odottaa rento ja innovatiivinen työyhteisö, jossa korostuvat yhteen hiileen puhaltaminen ja avoimuus. Tärkeää on työssä viihtyvyys ja työnteko saa olla hauskaa! Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja henkilöstöetuna mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pihlajalinnalaisena pääset lisäksi kohottamaan kuntoasi edullisempaan hintaan Forever -kuntoklubeilla. Olemme myös koulutusmyönteisiä.

Jos jokin asia mietityttää, otathan rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme tehtävästä tarkemmin.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.