Lähihoitaja yötyöhön, Lieto

Haemme Liedossa toimivaan ikääntyvien mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Matinkartanoon lähihoitajaa määräaikaiseen yöhoitajan sijaisuuteen.

Ikipihlaja Matinkartanossa on kolmessa ryhmäkodissa yhteensä 61 asiakasta. Keskeistä meille on kunnioittava ja osallistuva työskentelytapa. Eduksi katsotaan iloinen ja reipas asenne, sekä taito toimia moniammatillisessa tiimissä.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Työssä vaaditaan joustavuutta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan koulutus, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Pirjo Turkkinen, p. 040 940 1444
pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme tarvittaessa jo hakuajan puitteissa. Linkki hakulomakkeeseen.