Lähihoitajia, Ikipihlaja Setälänpiha , Lieto

Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Ikipihlaja Setälänpihaan, Lietoon.

Toiminnan laajentumisen vuoksi tarvitsemme lisää ammattilaisia tiimiimme! Työyhteisömme on täynnä huippuosaamista sekä mahtavia tyyppejä, puhallamme yhteen hiileen.

Jos kohtaat ihmiset sydämellä ja haluat mahdollistaa arvokasta arkea ikääntyneille, me etsimme sinua!

Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja kuntoutusta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Setälänpihassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja täällä on hyvä olla. Tämä huokuu työhyvinvointikyselyiden hyvistä tuloksista, hauskasta työympäristöstä ja kannustavasta työyhteisöstä.

Tehtävässä edellytetään Lähihoitajan tutkintoa. Lisäksi tartuntatautilain rokotussuojasi tulisi olla kunnossa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedut.
Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Tämän kaiken lisäksi olemme koulutusmyönteinen työnantaja!

Lisäksi käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio. Kysy lisää palveluvastaava Anniina Ojaselta!

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.