Lähihoitajia ja hoiva-avustajia, Ikipihlaja Oiva Oy, Raisio

Haemme lähihoitajia ja hoiva-avustajia toistaiseksi voimassa oleviin työnsuhteisiin Ikipihlaja Oivaan, Raisioon.

Työskentelet Ikipihlaja Oivassa ikäihmisten parissa. Teemme työtä yhdessä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään työtämme jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Työkaverinasi on sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä toimintaterapeutti ja fysioterapeutti.

Työ on kolmivuoro- tai kaksivuorotyötä. On loistavaa, jos sinulla on kokemusta ikäihmisten kanssa toimimisesta, mutta voit hakea tehtävään ilman kokemustakin. Toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, innostunutta työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa (tai vastaavaa) tai hoiva-avustajan koulutusta, soveltuvin osin LOVe-lääkehoidon lupia, hygieniapassia (voit suorittaa työn ohessa) sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, saat mukavat työkaverit sekä Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut.

Käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio, kysy lisää!

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.