Lähihoitajia, Raisio

Haemme Raisiossa toimivaan Ikipihlaja Oivaan hoitajia kesälomasijaisuuksiin sekä lyhyisiin sijaisuuksiin / keikkatyöhön.

Ikipihlaja Oivaa tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille että kehitysvammaisille henkilöille neljässä ryhmäkodissa.
Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava, myös opiskelijat huomioidaan.) Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten tai kehitysvammaisten kanssa työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa. Toivomme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi. Työpaikkamme on savuton.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotesuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen ajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varsinais-Suomen ja Kanta-Hämeen asumispalveluiden palvelupäällikkö Päivi Järvensivu, paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi

Linkki hakulomakkeeseen.