Lähihoitajia tai hoiva-avustajia, Ikipihlaja Matinkartano Oy, Lieto

Kohtaatko ihmiset aina sydän edellä? Haluaisitko päästä työskentelemään iloisen tiimin ja ihanien asukkaiden kanssa pullantuoksuiseen ryhmäkotiin? Tervetuloa meille töihin!

Etsimme lähihoitajia ja hoiva-avustajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin rauhallisella alueella sijaitsevaan Ikipihlaja Matinkartano -ryhmäkotiin Lietoon. Ryhmäkotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Meistä olisi upeaa, jos sinulla olisi kokemusta mielenterveys- tai päihdekuntoutujien parissa työskentelystä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ehdottomasti tärkeintä on se, että viihdyt ihmisten parissa, olet kärsivällinen ja kohtaat ihmiset aina sydän edellä.

Millaisesta työstä on kyse?

Pääset työskentelemään innokkaan ja osaavan tiimin kanssa. Työkavereinasi on lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, lääkäri, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja resurssisuunnittelija.

Hoitajana työpäivääsi kuuluu esimerkiksi lääkkeiden jakamista, vaatteiden valitsemista, ruokailua ja ulkoilua asukkaiden kanssa. Monipuolinen viriketoiminta pitää meidät ja asukkaamme virkeinä, joten pääset takuulla hyödyntämään mielikuvitustasi. Teemme työtä kolmessa vuorossa.

Omaisyhteistyö on tärkeässä roolissa molemmissa työtehtävissä, joten toivomme, että suhtaudut omaisiin yhtä lämpimästi kuin asukkaisiimme.

Millaisia työkavereita saan? Entä millaisia asukkaat ovat?

Huippukivoja! Työskentelemme itseohjautuvasti, mutta vedämme aina samaa köyttä. Meillä iloitaan onnistumisista, ja tauoilla keittiöstä kuuluu iloinen puheensorina.

Asukkaamme ovat todella ihania ja saat työskennellä sekä päihdekuntoutujien että mielenterveyskuntoutujien kanssa. Lisäksi työkiertoon on mahdollista päästä, mikä motivoi meitä ja toivottavasti entisestään myös sinua.

Meille on sydämen asia, että saamme tarjota asukkaillemme viihtyisän, turvallisen ja lämminhenkisen kodin. Jokaista täällä asuvaa kohdellaan aina arvostavasti, ja hän saa yksilöllistä, laadukasta hoivaa. Toivottavasti nämä asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Miksi minun kannattaisi hakea teille?

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, millaiseksi työkulttuurimme kehittyy. Saat hyvät henkilöstöedut, kuten laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassin kulttuuri- ja liikuntaedut.

Eikä siinä vielä kaikki: Yksikkömme ei ainoastaan vaikuta kodinomaiselta, vaan se myös on sitä. Jos nenääsi kantautuu pullantuoksu, se tulee meidän omasta keittiöstämme. Siellä työskentelevä kokkimme loihtii päivittäin herkullista kotiruokaa – ja pullaa.

Mitä odotatte minulta?

Näihin tehtäviin hakiessasi sinulla pitäisi olla lähihoitajan tai hoiva-avustajan koulutus sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.
Sovit meille mainiosti, jos olet sydämellinen, ratkaisukeskeinen ja omaat hyvän tilannetajun. Myös kärsivällisyydestä ja hyvistä vuorovaikutustaidoista on valtavasti etua tässä työssä.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä palveluvastaavaan niin sovitaan lisää! Muista kysyä myös rekrytointipalkkiostamme!

Lämpimästi tervetuloa tiimiimme!