Sairaanhoitaja, 2 paikkaa, Turku

Haemme sairaanhoitajia (2 paikkaa) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Pihlajalinna Turkuun.

Työ sisältää mm. päivystysasiakkaiden vastaanottoa ja hoitoa, lääkärin työparina toimimista ja erilaisissa toimenpiteissä avustamista sekä itsenäistä sairaanhoitajan vastaanoton pitämistä. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta kokemusta ja osaamista päivystysasiakkaiden vastaanotto- ja hoitotyöstä ja/tai itsenäisestä sairaanhoitajan vastaanoton pitämisestä. Myös skopiatoiminta ja pientoimenpiteet tulisi olla sinulle entuudestaan tuttuja tehtäviä.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä it-taitoja. Kipsauskokemus, voimassa olevat lääkeluvat ja Dynamic Health-potilastietojärjestelmän osaaminen lasketaan eduksi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Päivi Haapasalo, p. 050 4513068, paivi.haapasalo@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävissä 26.10.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.