Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Oiva Oy, Raisio

Etsimme sinua, ihastuttava sairaanhoitaja työkaveriksemme, vakituiseen työsuhteeseen ihastuttavaan Ikipihlaja Oivankotiin.

Meillä Ikipihlaja Oivassa tuotetaan hoivapalveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille.

Haemmekin nyt vahvistusta kehitysvammaisten asukkaidemme energiseen ja iloiseen hoivatiimiin. Sairaanhoitajan työssä korostuvat kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. Tuotamme ympärivuorokautista hoivaa asukkaillemme, joten tarjoamamme työ on 3-vuorotyötä.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta kehitysvammatyötä kohtaan sekä hyvää yhteistyökykyä.

Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kehitysvammaisten parissa ja tukenasi toimii moniammatillinen tiimi.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisäksi käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio, josta voit kysyä palveluvastaava Katja Kotirannalta. Työpaikkamme on savuton.