Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Setälänpiha Oy, Lieto

Toiminnan laajentuessa tarvitsemme lisää tähtiä huipputiimiimme!

Kohtaatko ihmiset sydämellä ja haluat olla mahdollistamassa arvokasta arkea ikääntyneille? Sairaanhoitajana huolehdit yhdessä kollegoiden kanssa yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi lääkehoidon toteuttaminen, laboratorionäytteiden otto ja yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa.

Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Setälänpihassa jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan koulutusta. Hienoa olisi, jos sinulla olisi myös voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. Tai jokin näistä kolmesta. Lisäksi tartuntatautilain rokotussuojasi tulisi olla kunnossa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisäksi käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio. Kysy lisää palveluvastaava Anniina Ojaselta!

Tulethan työkaveriksemme iloiseen Setälänpihaan!

Tule seuraamaan arkeamme facebookista.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.