Sairaanhoitaja, Lieto

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Matinkartanoon Lietoon.

Ikipihlaja Matinkartano on koti ikääntyville mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Ikipihlajakodin asukaslähtöisessä toiminnassa huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Sairaanhoitaja vastaa yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta ja lääkehoidosta. Hän osallistuu osaltaan asukkaiden jokapäiväiseen hoitotyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan koulutus, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi.Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Kilpailukykyisen palkan ja päivätyön.
  • Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedu

Tervetuloa energiseen työyhteisöömme! Kurkista Ikipihlaja Matinkartanon arkeen Facebooksivultamme.

Oletko hakemamme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävistä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Anniina Ojanen, p. 040 940 1444, anniina.ojanen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Päivi Järvensivu,
p. 050 451 5210, paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 23.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.