Sairaanhoitaja, Raisio

Haemme sairaanhoitajaa Raisiossa toimivaan kehitysvammaisten ja vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ikipihlaja Oiva tarjoaa tehostettua asumispalvelua neljässä ryhmäkodissa, joissa on yhteensä 34 asukasta. Kehitysvammaisten tehostettua palveluasumista tarjotaan kahdessa ryhmäkodissa, joissa on yhteensä 13 asukasta. Samoin vanhuksille tarjotaan tehostettua palveluasumista kahdessa ryhmäkodissa, joissa on yhteensä 21 asukasta. Sairaanhoitaja osallistuu aktiivisesti yksikön sairaanhoidolliseen toimintaan ja lääkehoidon toteuttamiseen perushoitotyön ohessa.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajalle. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja LOVE-lääkehoitolupaa. Eduksi katsotaan koulutus- ja kokemus kehitysvammaisten ja vanhusten kanssa työskentelystä. Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa. Odotamme hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Valinta tehdään heti sopivan hakijan löytyessä, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ikipihlaja Oivassa toimii energinen ja nuorekas henkilökunta. Meillä asiakkaita palvellaan yksilöllisesti ja omien työntekijöittemme tyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista pidetään hyvää huolta. Pihlajalinnassa on hyvä olla ja ilo asioida.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ikipihlaja Oivan palveluvastaava Hanna Kuusisto 040 940 2516.

Hakuaikaa tehtävässä 4.10.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.