Tarvittaessa työhön kutsuttava Hoiva-avustaja/Lähihoitaja, Raisio

Etsimme sinua, hoivatyön osaaja työkaveriksemme Ikipihlaja Oivaan Raisioon.

Etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavaa hoiva-avustajaa tai lähihoitajaa vahvistukseksi ikäihmisten energiseen ja iloiseen hoivatiimiin. Meillä Ikipihlaja Oivassa tuotetaan hoivapalveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille. Tuotamme ympärivuorokautista hoivaa asukkaillemme, joten työ on 3-vuorotyötä. Hoitajan työssä korostuvat ikäihmisiä kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta ikäihmisiä kohtaan sekä hyvää yhteistyökykyä.
Voit olla koulutukseltasi joko hoiva-avustaja tai lähihoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan ikäihmisten parissa. Tukenasi toimii moniammatillinen tiimi. Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.