Toimintaterapeutti, Lieto

Haemme toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Matinkartanoon Lietoon.

Toimintaterapeutti vastaa asiakkaiden kuntoutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tärkeitä osa-alueita tehtävässä ovat kuntoutuksen arviointi, suunnittelu ja toimenpiteet asiakkaan toimintakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Lisäksi tehtäviin kuuluu ohjeistaa hoitajia arjen kuntoutuksen toteutuksessa. Pääset työskentelemään innokkaan ja osaavan tiimin kanssa: työkavereinasi on lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja työparinasi fysioterapeutti. Tehtävää hoidetaan kolmessa eri Ikipihlajakodissa Liedossa ja Raisiossa pääasiassa arkipäivisin. Edellytämme toimintaterapeutin tutkintoa ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Meille on sydämen asia, että saamme tarjota asukkaillemme viihtyisän, turvallisen ja lämminhenkisen kodin. Asiakkainamme on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, kehitysvammaisia sekä ikäihmisiä. Jokaista täällä asuvaa kohdellaan aina arvostavasti, ja hän saa yksilöllistä, laadukasta hoivaa. Toivottavasti nämä asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedu

Tervetuloa energiseen työyhteisöömme! Kurkista Ikipihlaja Matinkartanon arkeen Facebooksivultamme.

Oletko hakemamme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävistä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varsinais-Suomen ja Kanta-Hämeen asumispalveluiden palvelupäällikkö Päivi Järvensivu, p. 050 451 5210, paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 19.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.