Toimintaterapeutti, Raisio ja Lieto

Haemme toimintaterapeuttia Liedossa ja Raisiossa sijaitseviin yksiköihimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa Ikipihlaja Oivassa, Ikipihlaja Matinkartanossa sekä Ikipihlaja Setälänpihassa.

Eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen kehitysvammatyössä. Lisäksi asiakkainasi on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä vanhuksia. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat fysioterapeutti, sairaanhoitajat, sosionomit sekä hoitajat.

Odotamme sinulta aitoa asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto tulee toimittaa työnantajalle kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Turkkinen, p. 040 940 1444, pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi tai Hanna Kuusisto, p. 050 351 4845, hanna.kuusisto@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.