Vastaava sairaanhoitaja, Ikipihlaja Oiva Raisio

Etsimme sinua, vastaavaa sairaanhoitajaa työkaveriksemme, vakituiseen työsuhteeseen ihastuttavaan ja iloiseen Ikipihlaja Oivaan.

Meillä Ikipihlaja Oivassa tuotetaan hoivapalveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille. Yksikkömme on upea, tilat ovat uudet ja modernit. Avarat asukashuoneet mahdollistavat mukavat hetket asukkaidemme kanssa. Yleiset tilamme luovat hienot puitteet asukkaidemme yhdessä ololle ja päivittäin järjestettäviin pieniin viriketuokioihin ja yhdessäoloon.

Työyhteisössämme on hyvä henki ja teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä.

Nyt etsimme vahvistusta ikääntyneiden asukkaidemme energiseen ja iloiseen hoivatiimiin. Tuotamme ympärivuorokautista hoivaa asukkaillemme. Vastaavan sairaanhoitajan työ on päivätyötä arkena. Työssäsi pääset tekemään hoitotyötä asukkaiden kanssa, kehittämään yksikön toimintaa yhdessä tiimin kanssa, tekemään yhteistyötä lääkäreiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, pääset aikatauluttamaan ja organisoimaan asukkaiden RAI- arviointeja ja hoitosuunnitelmia. Työssäsi pääset tekemään yksikön esimiehen kanssa läheistä yhteistyötä ja loma-aikoina toimimaan esimiehen sijaisena.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta ikäihmisiä kohtaan sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan ikäihmisten parissa. Tukenasi toimii moniammatillinen tiimi. Rekrytointipalkkiosta voi kysyä lisää palveluvastaava Katja Kotirannalta. Työpaikkamme on savuton.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa